ASSORTIMENT

Vuurwerk kopen

Vuurwerk kopen doe je natuurlijk bij de Vuurwerkbaron in Zwolle. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment van top kwaliteit vuurwerk! Vuurwerk is er in alle soorten en maten, waaronder consumentenvuurwerk en professioneel vuurwerk.  Immers mag professioneel vuurwerk uitsluitend verkocht worden aan professionals. Uiteraard verkopen wij vuurwerk van het beste kwaliteit, waardoor we ieder jaar veel vuurwerk verkopen aan tevreden klanten! Hieronder lees je meer informatie over het verschillende vuurwerk dat wij verkopen! Of kom naar de winkel voor advies, terwijl je een kop koffie drinkt!

Consumentenvuurwerk

Consumentenvuurwerk is het vuurwerk dat particulieren mogen afsteken tijdens de jaarwisseling. Dit vuurwerk moet voldoen aan bepaalde eisen, bijvoorbeeld voor de etikettering en de hoeveelheid kruit. Klik op ‘afsteken’ voor meer informatie over het veilig afsteken van vuurwerk!

Professioneel vuurwerk

Consumenten mogen geen professioneel vuurwerk kopen, omdat er meer kruit in zit. Professioneel vuurwerk mag alleen worden afgestoken door deskundigen die speciale training hebben gevolgd. Om professioneel vuurwerk af te steken, moet de provincie vooraf toestemming geven.

Er zijn 2 soorten professioneel vuurwerk:

  • Theatervuurwerk: dit vuurwerk lijkt sterk op consumentenvuurwerk. Om het publiek en de acteurs geen gevaar te laten lopen, mogen alleen professionals het afsteken.
  • Evenementenvuurwerk: ook wel ‘groot vuurwerk’ genoemd. Slechts een klein aantal bedrijven mag dit type vuurwerk afsteken.

Ben je benieuwd naar ons vuurwerk?
Op deze pagina laten wij in video’s zien van voor vuurwerk dat wij verkopen, hierdoor weet je namelijk wat je in huis haalt! Heb je dan nog steeds vragen? Bel ons gerust. Ons team helpt jou graag bij het kiezen!

webshop