Ga naar webshop
Direct bestellen
Ga naar webshop

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril kopen? We zijn jouw specialist in zowel vuurwerk als veiligheidsartikelen in Zwolle en omgeving. Bestel bijvoorbeeld jouw bril voor volwassenen, net als andere producten om de veiligheid tijdens Oud & Nieuw te verhogen.

Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld veiligheidslonten en de brillen, net als een Rocket Tube of een aansteekfakkel. We zorgen er met de verschillende producten voor dat je jouw vuurwerk op een veilige manier af kunt steken. Belangrijk voor jouw eigen veiligheid, net als voor die van de anderen die komen kijken of in de buurt staan.


Veilig vuurwerk afsteken met een bril

Een veiligheidsbril voor vuurwerk beschermt jouw ogen, zodat je veilig vuurwerk kunt afsteken. Je voorkomt dat vonken of andere deeltjes in jouw ogen belanden, waar ze makkelijk veel schade kunnen aanrichten.

Je hebt de keuze uit twee soorten brillen:

Tip: je kunt de bril voor volwassenen ook voor kinderen gebruiken. Zorg er wel voor dat de bril de ogen netjes beschermt, iets dat je bij ons in de winkel in Zwolle natuurlijk kunt uitproberen.

De vuurwerk veiligheidsbril maakt het afsteken daarvan een stuk veiliger. Ondertussen is de bril mooi helder, waardoor je alles er uitstekend doorheen kunt zien. Het is een veilige keuze, bijvoorbeeld om te knallen of om het siervuurwerk af te steken.

Gebruik de bril op het moment dat je zelf vuurwerk afsteekt, net als wanneer anderen in jouw omgeving dat doen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, bijvoorbeeld als er per ongeluk iets omwaait of als er vonken vanaf schieten die je niet aan ziet komen. Met een bril bescherm je jouw ogen, waarmee je voorkomt dat er schade ontstaat of je te maken hebt met andere belangrijke risico’s van vuurwerk.


Veiligheidsbril voor vuurwerk kopen?

Een veiligheidsbril voor vuurwerk kopen, bijvoorbeeld om in Zwolle en omgeving veilig jouw vuurwerk af te steken? Dankzij onze meer dan 1.000m2 grote vuurwerkwinkel kun je natuurlijk bij ons terecht voor de brillen waar je naar op zoek bent. Voor jou en voor je partner of de kinderen, net als voor de anderen die je daarmee graag wilt beschermen. Kom naar onze winkel of bestel eenvoudig online. Wij zorgen er daarmee voor dat jij de kans hebt om jouw vuurwerk veilig met een bril af te steken.

Een veiligheidsbril of ander vuurwerk bestellen in Zwolle of omgeving? Bezoek onze webshop met het complete assortiment. En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 – 820 02 05 of stuur ons een e-mail naar info@devuurwerkbaron.nl. We horen graag van je!

Naar de webshop