De webshop is weer open!

Vuurwerkbaron-Logo-rgb

Kindervuurwerk

Kindervuurwerk kopen? We zijn met meer dan 1.000m2 vuurwerkwinkel jouw specialist in Zwolle en omgeving. Speciaal voor kinderen, waar ze op een leuke en veilige manier mee aan de slag kunnen.

Zoek je naar knalerwten of sterretjes? Wij zorgen ervoor dat jouw kinderen op een veilige manier hun eigen vuurwerk kunnen afsteken. Al wat eerder als ze met vrienden op pad gaan of om middernacht als ook de rest van het vuurwerk de lucht in gaat. Bied ze de mogelijkheid om op hun eigen manier mee te doen, met het leukste vuurwerk dat je online kunt bestellen of bij ons in de winkel kunt komen kopen.

Kindervuurwerk: sterretjes, knalerwten en meer

Benieuwd naar het vuurwerk dat jouw kinderen kunnen afsteken? De Magic Stars sterretjes zijn lekker veilig en zorgen voor een grote glimlach op de gezichten van je kids. En zoek je naar een klein pakket? Dan pak je bijvoorbeeld de F1 Supplies. Er is op die manier van alles beschikbaar. Ontdek ook de verschillende grotere of kleinere pakketten, net als de cakes om geweldig vuurwerk af te schieten.

Vuurpijlen op je lijstje, maar geen vuurpijlen te koop? Dan zijn de cakes een interessante keuze. Je kunt op die manier behoorlijk grote vuurpijlen kopen, die automatisch worden afgeschoten. De cake zorgt ervoor dat de pijlen een voor een de lucht ingaan, waarmee ze zorgen voor een geweldige show. Er zijn cakes beschikbaar met bijvoorbeeld 19 schoten, net als exemplaar die er met wel 96 schoten voor zorgen dat de lucht gevuld is met geweldig vuurwerk.

Vuurwerk: fonteinen en meer

Uiteraard heb je de keuze uit een breed assortiment met kindervuurwerk. Je kunt dat online of bij ons in de winkel kopen. Doe alvast inspiratie op met bijvoorbeeld:

  • Knalduvels
  • Cry Out Loud 
  • B2B 7-klapper 
  • Knalerwten
  • B2B Colourful Flower


Dankzij ons brede assortiment aan kindervuurwerk kun je daar samen met jouw kleine eenvoudig een goede keuze uit maken. Bekijk de bekende knalerwten en sterretjes, net als het andere kindervuurwerk dat je kunt bestellen.

Benieuwd waar je kindervuurwerk kunt kopen in Zwolle en omgeving? Dankzij onze meer dan 1.000m2 aan winkel hebben we de producten die jij zoekt netjes voor je op voorraad. Bovendien kun je online het vuurwerk voor kinderen kopen, waarna je dit bij ons op kunt komen halen. We zijn jouw specialist in vuurwerk voor jezelf en voor de kinderen, om er samen een geweldig Oud & Nieuw van te kunnen maken.

Online kindervuurwerk kopen

Ontdek het verschillende kindervuurwerk dat je kunt kopen, ook als je niet meer op zoek bent naar de sterretjes en knalerwten. Ontdek de andere mogelijkheden, waarmee je jouw kleine op een leuke manier kunt verrassen. Ideaal om samen vuurwerk af te steken en daar ondertussen op een heel veilige manier mee om te gaan.

We vertellen je graag meer over het leukste vuurwerk voor de kinderen, ook bij ons in de winkel in Zwolle. Op die manier maken we jouw bestelling compleet of zorgen we voor een paar leuke producten waar ze die dag mee aan de slag kunnen. Veilig en verantwoord, om je daar in ieder geval geen zorgen over te hoeven maken.

Kindervuurwerk of ander vuurwerk bestellen in Zwolle of omgeving? Bezoek onze webshop met het complete assortiment. En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 – 820 02 05 of stuur ons een e-mail naar info@devuurwerkbaron.nl. We horen graag van je!