De webshop is weer open!

Vuurwerkbaron-Logo-rgb

CAKES

In december 2020 werd er een verbod op vuurpijlen ingevoerd. Dit hield in dat je je favoriete en mooiste vuurpijl niet meer kon kopen. Ben je sindsdien op zoek naar een alternatief voor je vuurpijlen? Bij ons vind je die alternatieven en méér. Bij de Vuurwerkbaron koop je voordelig het mooiste vuurwerk. Wij zijn jouw vuurwerk winkel voor Zwolle en omgeving.

De grootste pijlen zorgden voor een prachtig boeket in de lucht, waarmee je het nieuwe jaar op een geweldige manier kon inluiden. Het was dé traditionele manier om Oud & Nieuw te vieren, waarbij de grootste pijlen ervoor zorgden dat je de hardste knallen kon afschieten. Deze traditie kan worden voortgezet met onze cakes. De Vuurwerkbaron heeft de mooiste cakes en de grootste keuze aan cakes.

Pakketten en cakes

Benieuwd naar de cakes die je kunt afsteken? De 3xHeaven is een geweldig exemplaar. Een 8 kilo zware jongen die zorgt voor een indrukwekkend boeket in de lucht. Of zoek je naar kleinere cakes? Dan zijn bijvoorbeeld de Asian Thunder Cakes een goede keuze. Er is op die manier van alles beschikbaar, net als met de Lunatic of de Purple Rain. Ontdek de verschillende cakes en grotere of kleinere pakketten, die net als de cakes geweldig vuurwerk zijn om af te schieten. De Heroes on Fire I & II zijn bijvoorbeeld echte helden onder de pakketten.

Vuurwerk: compound en meer

Benieuwd naar het vuurwerk aan compound dat er beschikbaar is? Bekijk de grote en kleine uitvoeringen, die in het grote vuurwerk aanbod van de Vuurwerkbaron zitten. Het is de mooiste manier om het nieuwe jaar op een geweldige manier in te luiden, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. En combineer je een aantal van de compounds of pakketten met de cakes? Dan weet je zeker dat je met de show indruk zal maken op iedereen bij jou in de straat.

Online en in de winkel

Benieuwd naar het vuurwerk dat je online en in de winkel in Zwolle kunt kopen? We zijn met meer dan 1.000m2 winkel de specialist in Zwolle, maar ook voor de wijde omgeving. Dat betekent dat je online vuurwerk kunt bestellen dat je het mooist vindt of dat we je daar bij ons in de winkel meer over kunnen vertellen. Op die manier zorgen we ervoor dat jij een geweldig Oud & Nieuw kunt vieren, onder andere met de verschillende mooie pakketten.

En zoek je naast de fonteinen om te kopen naar ander vuurwerk dat je wilt afsteken? Combineer het met de cakes en de complete pakketten, uiteraard van de hoogste kwaliteit. We werken voor ons vuurwerk samen met de A-merken WECO, EVOLUTION en WOLFF. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op het beste vuurwerk, waarmee we in Nederland een geweldige jaarwisseling vieren. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld om online alvast inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is.

vuurwerk kopen

Wil je vuurwerk kopen en ben je benieuwd hoe dat precies in z’n werk gaat? Je kunt online het vuurwerk van jouw keuze bestellen met daarbij het door jou gekozen afhaaltijdstip op één van de afhaaldagen. Je ontvangt daarna van ons een bevestiging. Uiteraard kun je jouw bestelling uitbreiden met ander vuurwerk, om daar een mooi pakket mee samen te stellen. Wij zetten het allemaal netjes voor je klaar, zodat jij vanuit de winkel vlot weer naar huis kunt met het vuurwerk dat je graag wilt hebben.

En kom je liever meteen naar onze winkel in Zwolle? We zijn jouw specialist in categorie 1 en ander vuurwerk, dat we je meteen kunnen laten zien. Bekijk de verschillende compounds, cakes en andere pakketten. Op die manier weet je zeker dat je het mooiste vuurwerk in huis haalt, waarmee je daarna meteen naar huis kunt. Kom vuurwerk kopen tijdens de officiële vuurwerkdagen, om een geweldig Oud & Nieuw te vieren in Zwolle of omgeving.

Vuurwerk kopen in Zwolle of omgeving? Bezoek onze webshop met het complete assortiment. En heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 – 820 02 05 of stuur ons een e-mail naar info@devuurwerkbaron.nl. We horen graag van je!