Ga naar webshop
Direct bestellen
Ga naar webshop
Knalvuurwerk
Siervuurwerk
Kindervuurwerk
Vuurpijlen en cakes
Vuurpijl
Compounds
Cakes
Overige
Knalvuurwerk

Knalvuurwerk kopen? Wij begrijpen dat jij het nieuwe jaar knallend in wilt gaan. Daarom heb je online en bij ons in de vuurwerkwinkel in Zwolle de keuze uit een breed assortiment. Vier een knallend Oud & Nieuw, met de Ratelbanden en losse knallers die je online en in de winkel kunt kopen.

We zijn jouw specialist in knalvuurwerk in Nederland, vanuit onze winkel in Zwolle. Zoek je naar een compleet pakket of naar de losse producten, waarmee je de verschillende knalvuurwerk soorten kunt combineren? Je bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres. Ontdek de verschillende soorten Nederlands knalvuurwerk, waarmee je op een spectaculaire manier Oud & Nieuw kunt vinden.

Lees verder
Siervuurwerk

Fan van siervuurwerk en op zoek naar leuke fonteinen of complete pakketten? We zijn jouw specialist in Zwolle en omgeving, zowel online als bij ons in de meer dan 1.000m2 grote winkel. We laten je daar graag zien wat er beschikbaar is, al kun je daarmee ook online alvast inspiratie opdoen.

Bekijk de prachtige fonteinen van A-merken WECO, EVOLUTION en WOLFF. Je kiest daarmee voor de beste kwaliteit, waarmee je Oud & Nieuw op een geweldige manier kunt vieren. Speciaal voor de liefhebbers van sierlijke vuurwerk, zowel los beschikbaar als in een pakket dat voor je is samengesteld.

Lees verder
Kindervuurwerk

Kindervuurwerk kopen? We zijn met meer dan 1.000m2 vuurwerkwinkel jouw specialist in Zwolle en omgeving. Speciaal voor kinderen, waar ze op een leuke en veilige manier mee aan de slag kunnen.

Zoek je naar knalerwten of speciale pijltjes en sterretjes? Wij zorgen ervoor dat jouw kinderen op een veilige manier hun eigen vuurwerk kunnen afsteken. Al wat eerder als ze met vrienden op pad gaan of om middernacht als ook de rest van het vuurwerk de lucht in gaat. Bied ze de mogelijkheid om op hun eigen manier mee te doen, met het leukste vuurwerk dat je online kunt bestellen of bij ons in de winkel kunt komen kopen.

Lees verder
Vuurpijlen & cakes

Benieuwd naar de grote vuurpijlen die je kunt afsteken? De Smiley is een geweldig exemplaar, waarmee je hoog in de lucht zorgt voor een indrukwekkend boeket. En zoek je naar een klein pakket met pijlen? Dan zijn bijvoorbeeld de Old School Rockets een goede keuze. Er is op die manier van alles beschikbaar, net als met de Duitse Tolle Lola of het Phantasia Assortiment. Ontdek de verschillende pijlen en grotere of kleinere pakketten, net als de cakes om geweldig vuurwerk af te schieten.

Vuurpijlen kopen, maar die niet allemaal stuk voor stuk afschieten? Dan zijn de cakes een interessante keuze. Je kunt op die manier behoorlijk grote vuurpijlen kopen, die automatisch worden afgeschoten. De cake zorgt ervoor dat de pijlen een voor een de lucht ingaan, waarmee ze zorgen voor een geweldige show. Er zijn cakes beschikbaar met bijvoorbeeld 19 schoten, net als exemplaar die er met wel 96 schoten voor zorgen dat de lucht gevuld is met geweldig vuurwerk.

Lees verder